Moodle
+36 30 103-1848
+36 70 619-5705
+36 30 895-1612
|
+36 70 221-1393
Fontos tudnod
Indulás: 2024. szeptember 14.
Csokoládétermék gyártó képzés

Szereted a kerek csokoládét, a szögletes csokoládét, a hosszú csokoládét, a rövid csokoládét, a gömbölyű csokoládét, a lapos csokoládét, a tömör csokoládét, a lyukas csokoládét …, amit csak készítenek a világon? Itt a helyed! Azt mondják, csokoládéval foglalkozni nem is szakma, hanem egy életérzés. Egy biztos: ha ezt a hivatást választod, nem csak a saját, […]

Olvass tovább
Indulás: 2024. szeptember 14.
Cukrászsegéd képzés

Azt mondják, cukrászat nem is szakma, hanem egy életérzés. Egy biztos: ha ezt a hivatást választod, nem csak a saját, hanem mások napjait is megédesíted majd! A Klasszisnál kiváló alapot szerezhetsz mind gyakorlati, mind elméleti téren. Ráadásul ebben a szakmában tényleg határ a csillagos ég, tovább képezheted magad cukrásznak, hogy aztán a híres magyar cukrászok […]

Olvass tovább
Indulás: 2024. szeptember 14.
Kézműves élelmiszerkészítő képzés

A kézműves élelmiszerelőállítás egyre nagyobb teret hódít magának. Közkedveltek lettek a termelői piacok, háztáji termékek. Így fontos, hogy a termelők megfelelő képzést kapjanak, így megfelelő színvonalú és minőségű termékeket tudjanak előállítani. Ha te is ilyen tevékenységben gondolkodsz – akár sajtkészítés, akár kenyérsütés, vagy lekvár, savanyúság készítés netán húskészítmények gyártása - akkor feltétlen ajánljuk képzésünket!

Olvass tovább
Indulás: 2024. szeptember 14.
Mézeskalács készítő képzés

A konyhát belengő mézeskalács illatáról azonnal a karácsonyra gondolunk, pedig ez a sütemény annál lenyűgözőbb, hogy egy évben csak egyszer fogyasszuk. Készítése komoly hagyományokkal rendelkezik, díszítése pedig a kreativitás és technológiák kiapadhatatlan forrása. Ha szeretnél mélyebben elmerülni a fűszerek és az édes méz világában, itt a helyed! A tanfolyam középpontjában a mézes tészta áll.

Olvass tovább
Indulás: 2024. október 5.
Speciális-mentes sütőipari termékkészítő képzés

Manapság sokakat érint a speciális vagy mentes diéta, akár saját elhatározás, akár orvosi javaslat hatására történik az életmódváltás. Mikor először szembesülsz a glutén- tej- vagy cukor - és még ezer féle - diéta betartásának nehézégeivel, megfordul veled a világ. Nem csoda hát, hogy hatalmas igény mutatkozik az egyedi táplálkozási igényt kielégítő termékekre. Ez a képzés […]

Olvass tovább
Indulás: 2024. szeptember 14.
Süteménykészítő képzés

Főzni művészet, sütni tudomány– állítja Roger Van Damme, Michelin-csillagos cukrászséf. Szerinte a sütés puszta kémia, de hiszen a szerelem is az állítólag… Ha ezt a szenvedélyt párosítod következetességgel, pontossággal és kíváncsisággal, nyert ügyed lesz a szakmában! Ha saját cukrászda nyitásán gondolkodsz akkor is jó helyen jársz! A megszerzett bizonyítvány feljogosít saját cukrászda nyitására, így egy […]

Olvass tovább
Indulás: 2024. szeptember 14.
Sütő-és cukrászipari szakember képzés

Szenvedélyed a sütés? Otthonosan mozogsz a konyha világában, netán épp most ismerkednél vele? Ha egyaránt elvarázsol a cukrászat világa, de megdobogtatja a szíved a kenyérdagasztása és formázása is, akkor neked ajánljuk ezt a képzést! Itt betekintést nyerhetsz a cukrász és pék szakma fortélyaiba, hiszen egyaránt terítékre kerülnek a cukrászati készítmények és a kenyerek, péksütemények is. […]

Olvass tovább
Indulás: 2024. október 5.
Sütőipari és gyorspékségi munkás részszakma képzés

Szenvedélyed a sütés? Otthonosan mozogsz a konyha világában, netán épp most ismerkednél vele? Szeretsz tésztával dolgozni, keleszteni és sütni, majd az elkészült termékeket kezelni és csomagolni? Ha igen, akkor Neked ajánljuk ezt a képzést! Itt betekintést nyerhetsz a cukrász és pék szakma fortélyaiba, hiszen egyaránt terítékre kerülnek a cukrászati készítmények és a kenyerek, péksütemények is. […]

Olvass tovább
Indulás: 2024. szeptember 14.
Szakácssegéd képzés

A főzés összetett, kreatív folyamat, ahhoz, hogy minőségi alapanyagokból első osztályú ételek készüljenek, tisztában kell lenni az élelmiszerek tulajdonságaival, a kiválasztott nyersanyagokat megfelelően elő kell készíteni. Szakácssegédként ezekben az előkészítő műveletekben tudod majd megmutatni a szakmai elhivatottságodat. A Klasszisnál kiváló alapot szerezhetsz mind gyakorlati, mind elméleti téren. Ráadásul ebben a szakmában tényleg határ a csillagos […]

Olvass tovább
© 2024 - Klasszis Oktatás
Designed by Dorottya Vincze
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram