Moodle
+36 30 103-1848
+36 70 619-5705
+36 30 895-1612
|
+36 70 221-1393
Fontos tudnod
2022.02.02.
Szállodai recepciós képzés

Ha rendelkezel már előképzettséggel a turizmus-vendéglátás területén és most a szállodák világa vonz, akkor ne is keress tovább, megérkeztél. A tanfolyam nagyszerűsége nem is a tananyagban rejlik, hanem abban, hogy olyan gyakorló szakemberek oktatnak majd, akik tökéletesen ismerik a szállodák működését, mert ezen a területen dolgoznak, életszerű, valós képet mutatnak Neked a szállodák világáról.

Read More
2022.02.02.
Falusi turizmus szolgáltató képzés

A turizmus-vendéglátás speciális területe a falusi élethez kapcsolódó turisztikai szolgáltató tevékenység. Egyre inkább felértékelődik a pihenni vágyók körében, hogy megismerjék az egyes tájegységek kultúráját, házi körülmények között termelt nyersanyagokból készülő ételeket, italokat. Jó helyen jár, ha a falusi turizmusban szeretne tevékenykedni. Garantáljuk, hogy kiváló oktatóinktól minden ismeret birtokába jut, ami tökéletes alapot teremt ahhoz, hogy […]

Read More
2022.01.22.
Sütő-és cukrászipari szakember képzés

Szenvedélyed a sütés? Otthonosan mozogsz a konyha világában, netán épp most ismerkednél vele? Ha egyaránt elvarázsol a cukrászat világa, de megdobogtatja a szíved a kenyérdagasztása és formázása is, akkor neked ajánljuk ezt a képzést! Itt betekintést nyerhetsz a cukrász és pék szakma fortélyaiba, hiszen egyaránt terítékre kerülnek a cukrászati készítmények és a kenyerek, péksütemények is. […]

Read More
2022.01.22.
Speciális-mentes sütőipari termékkészítő képzés

Manapság sokakat érint a speciális vagy mentes diéta, akár saját elhatározás, akár orvosi javaslat hatására történik az életmódváltás. Mikor először szembesülsz a glutén- tej- vagy cukor - és még ezer féle - diéta betartásának nehézégeivel, megfordul veled a világ. Nem csoda hát, hogy hatalmas igény mutatkozik az egyedi táplálkozási igényt kielégítő termékekre. Ez a képzés […]

Read More
2022.01.22.
Mézeskalács készítő képzés

A konyhát belengő mézeskalács illatáról azonnal a karácsonyra gondolunk, pedig ez a sütemény annál lenyűgözőbb, hogy egy évben csak egyszer fogyasszuk. Készítése komoly hagyományokkal rendelkezik, díszítése pedig a kreativitás és technológiák kiapadhatatlan forrása. Ha szeretnél mélyebben elmerülni a fűszerek és az édes méz világában, itt a helyed! A tanfolyam középpontjában a mézes tészta áll.

Read More
2022.01.22.
Kézműves élelmiszerkészítő képzés

A kézműves élelmiszerelőállítás egyre nagyobb teret hódít magának. Közkedveltek lettek a termelői piacok, háztáji termékek. Így fontos, hogy a termelők megfelelő képzést kapjanak, így megfelelő színvonalú és minőségű termékeket tudjanak előállítani. Ha te is ilyen tevékenységben gondolkodsz – akár sajtkészítés, akár kenyérsütés, vagy lekvár, savanyúság készítés netán húskészítmények gyártása - akkor feltétlen ajánljuk képzésünket!

Read More
2022.01.17.
Segédgondozó képzés

A Szociális ápoló és gondozó szakképesítés részszakképesítése. Ha a Segédgondozó képzést választod, alapgondozási feladatokat fogsz tanulni, hogy segíteni tudj azoknak, akik mindennapi életvitelükben akadályozottak. Fiziológiai szükségletek felmérése után, széles körű feladatokat láthat el a segédgondozó, a személyes higiénében segítéstől a bevásárláson át, a gyógyszerbeadáson keresztül a hivatalos ügyek intézéséig. Olyan gyakorlati segítő lehet, aki a […]

Read More
2022.01.15.
Csokoládétermék gyártó képzés

Szereted a kerek csokoládét, a szögletes csokoládét, a hosszú csokoládét, a rövid csokoládét, a gömbölyű csokoládét, a lapos csokoládét, a tömör csokoládét, a lyukas csokoládét …, amit csak készítenek a világon? Itt a helyed! Azt mondják, csokoládéval foglalkozni nem is szakma, hanem egy életérzés. Egy biztos: ha ezt a hivatást választod, nem csak a saját, […]

Read More
2022.01.15.
Üzletvezető képzés

Ha szeretnél vezetőként kiteljesedni a kereskedelemben, akkor neked ajánljuk Üzletvezető képzésünket. Mindent megtanulhatsz a tanfolyamon, hogy a rád bízott kereskedelmi egységet mind a tárgyi, mind a személyi feltételek és a gazdálkodási feladatok szempontjából biztos kézzel irányítsd.

Read More
2022.01.15.
Szakácssegéd képzés

A főzés összetett, kreatív folyamat, ahhoz, hogy minőségi alapanyagokból első osztályú ételek készüljenek, tisztában kell lenni az élelmiszerek tulajdonságaival, a kiválasztott nyersanyagokat megfelelően elő kell készíteni. Szakácssegédként ezekben az előkészítő műveletekben tudod majd megmutatni a szakmai elhivatottságodat. A Klasszisnál kiváló alapot szerezhetsz mind gyakorlati, mind elméleti téren. Ráadásul ebben a szakmában tényleg határ a csillagos […]

Read More
© 2024 - Klasszis Oktatás
Designed by Dorottya Vincze
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram