Project Description

Beiratkozás időpontjaÜtemezésKépzés időtartamaKépzési díjA tanfolyam elkezdésének feltétele
HamarosanHamarosan2x8 óra
49.900 FtAlapfokú végzettség

A tárgyalástechnika tréning célja

A kétnapos tréning célja segíteni a résztvevőket tudatos tárgyalóvá válásukban alapvető tárgyalástechnikai ismeretek, és sok játékos gyakorlat segítségével, és segíteni őket a piszkos kis tárgyalási trükkök felismerésében, kivédésében.

A napi gyakorlatra lefordítva olyan kérdésekre keressük a választ, hogy mikor érdemes találkozót szervezni (meetingek, értekezletek, tárgyalások), hogyan kell ezeket előkészíteni, hogy valóban hatékony formái legyenek az információcserének. Mikor és hogyan írjunk és telefonáljunk? Melyek azok a helyzetek, amikor határozottan ajánlott vagy célszerű egyik vagy másik kommunikációs forma, csatorna alkalmazása? Hogyan és miben segítenek a prezentációs technikák a kommunikáció hatékonyságának javításában?

Kinek ajánljuk a Tárgyalástechnika tréninget?

Ha akár csak egyszer is érezted azt, hogy egy megbeszélés – munkahelyen, családban, barátokkal – nem zárult a várt eredménnyel, nem sikerült közös álláspontra jutni, azaz megegyezni, esetleg zűrösebb lett a helyzet, tisztázatlan maradt, hogy kit mi motivál, milyen érdek és hová vezet, vagy becsapottnak, félrevezetettnek érezted magad, esetleg az a gyanúd támadt, hogy manipulálnak, vagy olyan döntés meghozatalára, nyilatkozat megtételére ösztönöztek, amit magadtól nem tettél volna meg, sőt esetleg kifejezetten ellentétes érdekeiddel, akkor le kell vonnod a tanulságot: van még mit tanulni a tárgyalási technikák terén.

Mindannyian minden nap tárgyalások tucatjait folytatjuk le, de az esetek nagy többségében anélkül, hogy tudatosodna bennünk, miszerint az adott helyzet voltaképpen egy tárgyalási szituáció, amelyben ugyanazokat a szabályokat kellene követnünk a siker és eredményesség érdekében, mint egy mintaszerű üzleti tárgyalás során.

A tárgyalástechnika alaptréning elvégzésével a következő ismereteket sajátíthatod el:

 • megismered és elsajátítod a tárgyalástechnika alapjait
 • megismered a sikeres tárgyalás, problémamegoldás jellemzőit
 • képessé válsz a megfelelő kommunikációs technikák alkalmazására
 • képessé válsz kapcsolat kezdeményezésére és fenntartására bárkivel
 • megismered a kérdezéstechnika formáit, módjait és képessé válsz használni azokat

A tárgyalástechnika alaptréning tananyagegységei

 • Tárgyalástechnikai alapkövetelmények
 • Tárgyalástechnikai kommunikációs ismeretek
 • Kérdezéstechnika

Jelentkezz, és visszahívunk  Mi történik a jelentkezés után?

  A jelentkezési lap kitöltésével kifejezed részvételi szándékod tanfolyamunkon. Ez azonban nem jelent elköteleződést. A kezdetektől, ahogy kapcsolatba lépünk egymással, igyekszünk a lehető legteljesebb tájékoztatást nyújtani. Sok információt tartalmaz honlapunk, mégsem adhatja ugyanazt, mint amikor telefonon élőszóban beszélünk egymással.

  Ezért hívunk fel telefonon 24 maximum 48 órán belül, hogy lehetőség legyen a felmerülő kérdések tisztázására, illetve ily módon igazoljuk vissza jelentkezésed. Amennyiben maximum két napon belül nem történik meg a kapcsolatfelvétel, kérjük, keress minket a megadott elérhetőségeken, hogy tisztázzuk, megérkezett-e a jelentkezésed.

  Egyben biztatunk is arra, gyűjtsd össze kérdéseid, hogy telefonon megválaszolhassuk azokat. Amennyiben nehézséget okoz felhívni minket, küldj e-mailt, írd meg telefonszámod és szívesen visszahívunk!

  Üdvözlünk a Klasszis Csapatban!