Project Description

Beiratkozás időpontjaÜtemezésKépzés időtartamaKépzési díj
HamarosanSzombatonként2 x 8 óra29.900 Ft

Egy jól megtervezett diasoron sokszor egészen sok minden múlhat. A PowerPoint egy vizuális-grafikus alkalmazás, amely elsősorban bemutatók készítésére használható. A PowerPoint tanfolyamon megtanulhatod, hogyan hozhatsz létre, tekinthetsz meg és tarthatsz diavetítéseket, amelyek szövegek, alakzatok, képek, grafikonok, animációk, diagramok, videók és egyéb tartalmak kombinációjára épülnek.

Ami a képzés megkezdéséhez elengedhetetlenül szükséges

Alapfokú végzettség

Kinek ajánljuk képzésünket?

 • azoknak, akik bemutatót, diavetítést szeretnének létrehozni, de még nem foglalkoztak a PowerPoint-tal
 • azoknak, akik már ismerik a programot, de használata során problémákba ütköznek

1. nap programja

 • Korábban elkészített előadások megnyitása, bezárása, új előadás készítése, sablonok tartalma és jellemzőik, gyorselérési eszköztár, menük tartalma és használatuk
 • Mentés, mentés másként, fájlformátumban, fájlkiterjesztés, verziószám, diák és vázlat nézet használata, szerkesztés, beillesztés, formátumok másolása
 • Dia másolás, diatulajdonságok, dia háttérszín módosítása, létrehozás, szerkesztés
 • Tervezés menüpont és lehetőségei, diavetítés és beállításai

2. nap programja

 • Dia stílusok, effektusok használata, egy komplett 15 diából álló előadás elkészítése tetszőleges témában
 • Animációk és beállításaik, áttűnés szerkesztése, ütemezése
 • Képek, táblázatok beszúrása, használata, formázása, oldalbeállítások, margók egyéni szerkesztése, nyomtatási kép jellemzői
 • Diavetítés és beállításai, időütemezés, dia nézetei és alkalmazhatóságuk

A képzés zárása

A képzés végén a résztvevők egy vizsgafeladatot kapnak, mely tartalmaz, minden a tanfolyam során oktatott ismeretet. Ennek elkészítésére egy hét áll a rendelkezésére. A vizsgafeladat javítását követően tanúsítványt állítunk ki, mely részletesen tartalmazza, hogy pontosan milyen ismeretek birtokába jutott a képzés során. A lehetséges minősítések: kiválóan megfelelt – jól megfelelt – megfelelt.

Jelentkezz, és visszahívunk   

  Mi történik a jelentkezés után?

  A jelentkezési lap kitöltésével kifejezed részvételi szándékod tanfolyamunkon. Ez azonban nem jelent elköteleződést. A kezdetektől, ahogy kapcsolatba lépünk egymással, igyekszünk a lehető legteljesebb tájékoztatást nyújtani. Sok információt tartalmaz honlapunk, mégsem adhatja ugyanazt, mint amikor telefonon élőszóban beszélünk egymással.

  Ezért hívunk fel telefonon 24 maximum 48 órán belül, hogy lehetőség legyen a felmerülő kérdések tisztázására, illetve ily módon igazoljuk vissza jelentkezésed. Amennyiben maximum két napon belül nem történik meg a kapcsolatfelvétel, kérjük, keress minket a megadott elérhetőségeken, hogy tisztázzuk, megérkezett-e a jelentkezésed.

  Egyben biztatunk is arra, gyűjtsd össze kérdéseid, hogy telefonon megválaszolhassuk azokat. Amennyiben nehézséget okoz felhívni minket, küldj e-mailt, írd meg telefonszámod és szívesen visszahívunk!

  Üdvözlünk a Klasszis Csapatban!