Project Description

Beiratkozás időpontjaÜtemezésKépzés időtartamaKépzési díj
Hamarosan1 x 8 óra15.900 Ft

Ami a képzés megkezdéséhez elengedhetetlenül szükséges

Alapfokú végzettség

A képzés elvégzése után képes leszel

Egy professzionális képszerkesztőt ismerhetsz meg, melyet fotósok, grafikai szakemberek használnak. Alapvető információkat szerzel a képek, fotók felépítéséről, a grafikai elemekről, vektorokról, színekről, és mindet tudni fogsz ami a képek módosításához, restaurálásához alapvetően szükséges. Képes leszel önálló saját készítésű fotók felirattal, kiegészítőkkel való ellátására, bármely ünnepi alkalomra saját egyedi kép elkészítésére, szerkesztésére. Az így szerkesztett képeket alkalmazva naptárat, családi kiadványokat készíthetsz, mely teljesen egyedi, nem tucattermék.

A nap programja

 • A bitmap grafika elmélete, RGB, CMYK, Grayscale
 • Fő menüsor ismertetése, tartalma
 • Vászon és kép méretezése
 • Kép szerkesztése, transzformációk képekkel
 • Kivágás, kijelölés eszközök megismerése, használatuk, rétegek és tulajdonságaik, retusálás, színkorrekció
 • A retusáló eszközök bemutatása, Liqufiy filter használata, szűrők, réteg csoportok és tulajdonságaik. Maszkolás a gyakorlatban, smart réteg, smart szűrők és beállításaik

A képzés zárása

A képzés végén a résztvevők egy vizsgafeladatot kapnak, mely tartalmaz, minden a tanfolyam során oktatott ismeretet. Ennek elkészítésére egy hét áll a rendelkezésére. A vizsgafeladat javítását követően tanúsítványt állítunk ki, mely részletesen tartalmazza, hogy pontosan milyen ismeretek birtokába jutott a képzés során. A lehetséges minősítések: kiválóan megfelelt – jól megfelelt – megfelelt.

Jelentkezz, és visszahívunk   

  Mi történik a jelentkezés után?

  A jelentkezési lap kitöltésével kifejezed részvételi szándékod tanfolyamunkon. Ez azonban nem jelent elköteleződést. A kezdetektől, ahogy kapcsolatba lépünk egymással, igyekszünk a lehető legteljesebb tájékoztatást nyújtani. Sok információt tartalmaz honlapunk, mégsem adhatja ugyanazt, mint amikor telefonon élőszóban beszélünk egymással.

  Ezért hívunk fel telefonon 24 maximum 48 órán belül, hogy lehetőség legyen a felmerülő kérdések tisztázására, illetve ily módon igazoljuk vissza jelentkezésed. Amennyiben maximum két napon belül nem történik meg a kapcsolatfelvétel, kérjük, keress minket a megadott elérhetőségeken, hogy tisztázzuk, megérkezett-e a jelentkezésed.

  Egyben biztatunk is arra, gyűjtsd össze kérdéseid, hogy telefonon megválaszolhassuk azokat. Amennyiben nehézséget okoz felhívni minket, küldj e-mailt, írd meg telefonszámod és szívesen visszahívunk!

  Üdvözlünk a Klasszis Csapatban!