Project Description

Beiratkozás időpontjaÜtemezésKépzés időtartamaKépzési díjA tanfolyam elkezdésének feltétele
FolyamatosanHamarosan2 X 8 óra
49.900 FtAlapfokú végzettség

A Kommunikációs tréning célja

A kétnapos tréning abban kíván segíteni a résztvevőknek, hogy játékos feladatokkal ráirányítja figyelmüket előadói erényeikre és a fejlesztendő területekre, a mindennapi – szóbeli és írásbeli – kommunikációban hasznosítható technikákat mutat be, illetve néhány „aranyszabály” megismertetésével szolgálja a siker zálogát jelentő tudatosságot kommunikációs tevékenységükben.

A napi gyakorlatra lefordítva olyan kérdésekre keressük a választ, hogy mikor érdemes találkozót szervezni (meetingek, értekezletek, tárgyalások), hogyan kell ezeket előkészíteni, hogy valóban hatékony formái legyenek az információcserének. Mikor és hogyan írjunk és telefonáljunk? Melyek azok a helyzetek, amikor határozottan ajánlott vagy célszerű egyik vagy másik kommunikációs forma, csatorna alkalmazása? Hogyan és miben segítenek a prezentációs technikák a kommunikáció hatékonyságának javításában?

Kinek ajánljuk a Kommunikációs tréninget?

Mindenkinek.

Miután az élet minden területén versenyben vagyunk – például állásért, kapcsolatokért, támogatásért, mások elismeréséért – nem közömbös, hogy ki tudjuk-e vívni a minket megillető vagy a sikerességünkhöz elengedhetetlenül szükséges figyelmet, tudunk-e nyomot hagyni gondolatainkkal mások gondolataiban, meg tudunk-e győzni másokat mondandónk – és személyünk, teljesítményünk, céljaink, stb. – fontosságáról.

Gondolatok a Kommunikációs tréninghez:

Mindannyian ismerünk olyanokat, akik minden megszólalásukkal felhívják magukra a figyelmet, akikre mindig emlékszünk egy-egy eseményt, találkozót felidézve, akiknek az előadásának lényegét bármikor vissza tudjuk idézni biztos jeleként annak, hogy végig figyeltünk, akik legcsekélyebb eredményeiket is úgy tudják tálalni, hogy amellett a mi teljesítményünk eltörpül…

Az előadói készség, üzeneteink hatásos megfogalmazása és prezentálása lehet természetes adottság is, de ugyanakkor bizonyos technikák és ismeretek elsajátítása, gyakorlás és önismeretünk elmélyítése révén fejleszthető kompetenciánk is.

Jelentkezz, és visszahívunk    Mi történik a jelentkezés után?

    A jelentkezési lap kitöltésével kifejezed részvételi szándékod tanfolyamunkon. Ez azonban nem jelent elköteleződést. A kezdetektől, ahogy kapcsolatba lépünk egymással, igyekszünk a lehető legteljesebb tájékoztatást nyújtani. Sok információt tartalmaz honlapunk, mégsem adhatja ugyanazt, mint amikor telefonon élőszóban beszélünk egymással.

    Ezért hívunk fel telefonon 24 maximum 48 órán belül, hogy lehetőség legyen a felmerülő kérdések tisztázására, illetve ily módon igazoljuk vissza jelentkezésed. Amennyiben maximum két napon belül nem történik meg a kapcsolatfelvétel, kérjük, keress minket a megadott elérhetőségeken, hogy tisztázzuk, megérkezett-e a jelentkezésed.

    Egyben biztatunk is arra, gyűjtsd össze kérdéseid, hogy telefonon megválaszolhassuk azokat. Amennyiben nehézséget okoz felhívni minket, küldj e-mailt, írd meg telefonszámod és szívesen visszahívunk!

    Üdvözlünk a Klasszis Csapatban!