Project Description

Beiratkozás időpontjaÜtemezésKépzés időtartamaKépzési díj
HamarosanSzombatonként1 x 8 óra15.900 Ft

Ami a képzés megkezdéséhez elengedhetetlenül szükséges

Alapfokú végzettség

A képzés elvégzése után képes leszel

Az Excel kimutatás készítő használata nagy segítség lehet a munkában. Az eddig jelentős energiát igénylő tevékenységek, „giga” Excel táblák adatainak összevetése most egyszerűen, pár lépésben megvalósulhat. Képes leszel a kimutatások alapvető beállításainak módosítására, nagy excel táblák (több tízezer soros) kezelésére, valamely feltétel (vagy feltételek) szerinti Kimutatás készítésére, a lekérdezések, szűrések beállításainak módosítására. Pár kattintással egyszerűen tudod majd kezelni több Excel táblából álló külső adatforrást is. Később gyakorlatot szerezve jelentős energia és időveszteségtől szabadulsz meg.

A nap programja

 • A kimutatások alapjai, felépítése, létrehozása, módosítása Az alapadatok formai megkötései, kimutatás varázsló és a mezőlista ablak tulajdonságai. Sor és oszlop változók, értékmezők beállításai. Oldalszűrők beállítása
 • Egyszerű kimutatás készítése egy példán keresztül több ezer soron táblázatból. Stílusok, formázások
 • Statisztikák, eltérés kimutatás, csoportosítások, dátum és értékszűrők beállításai. Eredmény megjelenítése részösszeg vagy végösszeg százalékában
 • Kimutatás készítése több táblából, külső adatforrások megnyitása, használata, külső forrás típusok eltérő alkalmazásai. Kimutatás diagramok készítése, szűrés, sorba rendezés Pivot-on belül

A képzés zárása

A képzés végén a résztvevők egy vizsgafeladatot kapnak, mely tartalmaz, minden a tanfolyam során oktatott ismeretet. Ennek elkészítésére egy hét áll a rendelkezésére. A vizsgafeladat javítását követően tanúsítványt állítunk ki, mely részletesen tartalmazza, hogy pontosan milyen ismeretek birtokába jutott a képzés során. A lehetséges minősítések: kiválóan megfelelt – jól megfelelt – megfelelt.

Jelentkezz, és visszahívunk   

  Mi történik a jelentkezés után?

  A jelentkezési lap kitöltésével kifejezed részvételi szándékod tanfolyamunkon. Ez azonban nem jelent elköteleződést. A kezdetektől, ahogy kapcsolatba lépünk egymással, igyekszünk a lehető legteljesebb tájékoztatást nyújtani. Sok információt tartalmaz honlapunk, mégsem adhatja ugyanazt, mint amikor telefonon élőszóban beszélünk egymással.

  Ezért hívunk fel telefonon 24 maximum 48 órán belül, hogy lehetőség legyen a felmerülő kérdések tisztázására, illetve ily módon igazoljuk vissza jelentkezésed. Amennyiben maximum két napon belül nem történik meg a kapcsolatfelvétel, kérjük, keress minket a megadott elérhetőségeken, hogy tisztázzuk, megérkezett-e a jelentkezésed.

  Egyben biztatunk is arra, gyűjtsd össze kérdéseid, hogy telefonon megválaszolhassuk azokat. Amennyiben nehézséget okoz felhívni minket, küldj e-mailt, írd meg telefonszámod és szívesen visszahívunk!

  Üdvözlünk a Klasszis Csapatban!