Project Description

Beiratkozás időpontjaÜtemezésKépzés időtartamaKépzési díj
HamarosanSzombatonként2 x 8 óra29.900 Ft

Ami a képzés megkezdéséhez elengedhetetlenül szükséges

Alapfokú végzettség

A képzés elvégzése után képes leszel

Az alapvető parancsok és fogalmak megismerésén túl a makrók készítésére, rögzítésére és szerkesztésére. A Visual Basic fejlesztő felület megismerésével és használatával képes leszel egy egyszerű raktár nyilvántartó program készítésére, 5-6 munkalappal, felülettel, lekérdezésekkel és nyomógombokkal.

1. nap programja

 • Excel makró környezet megismerése, makróbarát munkafüzet jellemzői, beállításai, egyszerű makró rögzítése, futtatása, alapvető parancsok áttekintése
 • Visual Basic fejlesztőfelület megismerése, menürendszer, tervezés nézet, eszköztárak
 • Modulok és tulajdonságaik. Eljárások. Függvények alapvető jellemzői, használatuk
 • Felhasználói felület létrehozása, gombok, legördülő listák létrehozása, tulajdonság beállítások

2. nap programja

 • Egy egyéni raktárnyilvántartó felületének létrehozása, Bevétel, Kiadás gombokkal
 • A felületen szereplő gombokhoz funkciók, makrók kötése, írása. Debug, fordítás, fordítási hibák elemzése
 • A raktárnyilvántartó program felületének végleges elkészítése, a felület rendezése, fordítás, elemzés.
 • Listában megjelenő adatok, értéklisták utólagos módosítása, tulajdonság panel szerkesztése, módosítása diagrammok formázása, módosítása

A képzés zárása

A képzés végén a résztvevők egy vizsgafeladatot kapnak, mely tartalmaz, minden a tanfolyam során oktatott ismeretet. Ennek elkészítésére egy hét áll a rendelkezésére. A vizsgafeladat javítását követően tanúsítványt állítunk ki, mely részletesen tartalmazza, hogy pontosan milyen ismeretek birtokába jutott a képzés során. A lehetséges minősítések: kiválóan megfelelt – jól megfelelt – megfelelt.

Jelentkezz, és visszahívunk  Mi történik a jelentkezés után?

  A jelentkezési lap kitöltésével kifejezed részvételi szándékod tanfolyamunkon. Ez azonban nem jelent elköteleződést. A kezdetektől, ahogy kapcsolatba lépünk egymással, igyekszünk a lehető legteljesebb tájékoztatást nyújtani. Sok információt tartalmaz honlapunk, mégsem adhatja ugyanazt, mint amikor telefonon élőszóban beszélünk egymással.

  Ezért hívunk fel telefonon 24 maximum 48 órán belül, hogy lehetőség legyen a felmerülő kérdések tisztázására, illetve ily módon igazoljuk vissza jelentkezésed. Amennyiben maximum két napon belül nem történik meg a kapcsolatfelvétel, kérjük, keress minket a megadott elérhetőségeken, hogy tisztázzuk, megérkezett-e a jelentkezésed.

  Egyben biztatunk is arra, gyűjtsd össze kérdéseid, hogy telefonon megválaszolhassuk azokat. Amennyiben nehézséget okoz felhívni minket, küldj e-mailt, írd meg telefonszámod és szívesen visszahívunk!

  Üdvözlünk a Klasszis Csapatban!