Tanfolyamaink képzési díját úgy alakítjuk, hogy minden esetben figyelembe vesszük az előzetes ismereteidet, legyen az előzetes tanulmány vagy szakmai tapasztalat. Így csak azért kell fizetned, amit valóban kapsz az órákon.

Ezen felül:

Add meg email címed, és az OKJ-s tanfolyamok díjából akár 40.000 forint kedvezményt biztosítunk!

A feliratkozásért cserébe értesítünk aktuális ajánlatainkról, új tanfolyamainkról, friss kedvezményeinkről. Az értesítésekről bármikor leiratkozhatsz!

A kupon felhasználásához elég beiratkozáskor az itt megadott email címre hivatkozni!

Kérd itt a kedvezményed!

A kuponigénylést követően átirányítunk egy visszaigazoló oldalra.

Kismama kedvezmény

Intézményünkben 5% kedvezményt biztosítunk minden kedves kismamának. Ehhez nem szükséges mást tenni, mint igazolni egy Magyar Államkincstártól kapott határozattal vagy más hivatalos irattal, hogy járulékban részesülsz.

Álláskereső kedvezmény

Szeretnénk segíteni a jelenleg állás nélkül lévőket azzal, hogy 5% kedvezményt biztosítunk az oktatási díjából (ez a vizsgadíjra nem vonatkozik, mivel azt a vizsgaközpontnak fizeted, ha OKJ-s vizsgára jelentkezel).

Kedvezmény visszatérőknek

Hálánkat szeretnénk kifejezni, ha ismét a Klasszis Oktatást választod, ezért 5% kedvezményt adunk a második és további tanfolyam képzési díjából.

Ne feledkezz meg a vizsgagaranciáról sem!

A siker záloga a minőség, amit mi nyújtunk.  Nem kell mást tenned, mint részt venni az órákon és sikeres modulzáró vizsgát tenni és mi garantáljuk, hogy sikeres lesz az OKJ-s vizsgád is. Ha mégsem, visszafizetjük a vizsga díját.